Världspremiär för GR8 [greight]

20 maj, 2016
admin

Den 1 juni är det världspremiär för den svensktillverkade GR8 Mango & Pineapple på Systembolaget! Bakom produkten ligger Vinfabriken Sverige AB som framgångsrikt sedan starten 2009 erbjuder den nordiska och tyska marknaden egenutvecklade alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

Vinfabriken Sverige AB är en erkänt duktig dryckestillverkare och GR8 är en svensktillverkad produkt, utvecklad av Daniel Henriksson, Brand Manager på Vinfabriken.
– Den goda smaken i GR8 kommer främst från Vinfabrikens eget svensktillverkade fruktvin som är basen i många av Vinfabrikens andra produkter, säger Daniel. Han tillägger att kombinationen med mango och ananas som i GR8 Mango & Pineapple blev en riktig fullträff! Att utveckla GR8 från idé till färdig produkt har varit en rolig utmaning. Det är särskilt roligt när man lyckas få fram en kvalitativ produkt i ett för Vinfabriken nytt segment, och det skall bli otroligt spännande att se vad våra kunder tycker berättar Daniel.

GR8_2_web

Priset på GR8 Mango & Pineapple kommer att vara 18,90kr. GR8 Mango & Pineapple kommer att förpackas i miljöriktig PET-flaska

På denna sida förekommer det information om alkoholhaltiga dycker och du måste ha fyllt 20 år för att besöka den.

Vänligen bekräfta din ålder